Анонс вебінару з визначення акріламіду в харчових продуктах

У 2015 році Європейське управління з безпеки харчових продуктів опублікувало аналіз ризиків щодо акриламіду у харчових продуктах. Оцінка підтвердила попередні відкриття, які говорили про те, що рівень акриламіду, знайдений у продуктах, може підвищити ризик виникнення раку у споживачів.

На даний час немає максимальних значень для акриламіду у харчових продуктах у Європі. Європейська директива 2017/2158, що вступила в силу з квітня, 2018 року, встановила зменшення кількості та контрольні рівні для зменшення наявності акриламіду у їжі.

Даний новий закон буде вимагати від бізнесменів харчової індустрії вводити прості, практичні кроки контролю для моніторингу акриламіду в їх системі безпеки харчових продуктів.

Є кілька складних питань, які необхідно враховувати при розробці методу контролю акриламіду в оброблених харчових продуктах.

Це високополярні водорозчинні сполуки. Матриці оброблених харчових продуктів складні,, і їх компоненти ко-екстрагуються разом з аналітом, що може завадити аналізу.

У цьому вебінарі ми представимо результати для внутрішньої валідації методу для визначення акриламіду у ряді представлених готових харчових продуктів.

Під час проведення рубрики «Питання/Відповіді» з Еваном Россом наш провідний хімік-методист Дж. Д. Де-Алвіс розповість зсередини про свої дослідження останніх тижнів.

Ми сподіваємося побачити вас онлайн 14 лютого о 12:00 (за київським часом)

Команда #AnalyticalFoodies 

Спікери

3333Дж. Д. Де-Алвіс
Провідний хімік-методист, Європейська дослідницька група напрямку харчових продуктів та екології, Корпорація Waters

Дж. Д. працював у сфері хроматографії протягом 10 років і недавно приєднався до корпорації Waters у якості провідного хіміка-методиста. Перед тим, як прийти у Waters, Дж. Д. керував групою в передовій компанії, що займалася дослідженням харчових продуктів та контрактними дослідженнями. Тут Дж. Д. активно допомагав галузям, що займаються харчовими продуктами, напоями та пов'язаних з ними галузях, у сфері хімічних токсинів. Як провідний хімік-методист, Дж. Д.  з технологіями Waters винаходить нові методики та допомогає споживачам у їх критично важливих дослідженнях.

2222Еван Росс
Менеджер з розвитку ринку харчових продуктів та екології в Європі та Індії

Корпорація Waters

Еван працював у сфері хроматографії протягом 15 років і приєднався до компанії Waters у 2006. Попередня посада Евана – Менеджер з розвитку бізнесу у сфері витратних матеріалів для підготовки проб у Waters. Зараз він Менеджер з розвитку ринку харчової та екологічної промисловості для Європи та Індії.  На цій посаді він працює зі споживачами, щоб зрозуміти їхні аналітичні задачі та допомогти їх вирішити з технологіями Waters.

1111Діана Перрі
Івент-модератор, спеціаліст по цифровому маркетингу
Корпорація Waters

Діана приєдналася до компанії Waters у 2007 році, і з того часу спробувала різні ролі у маркетингу. Нещодавно вона стала Європейським спеціалістом по цифровому маркетингу. Вона управляє ринковими проектами, вносить свою цифрову частину для розгортання щорічного маркетингового плану Waters і забезпечення висвітлювання видатного досвіду клієнтів на цифрових каналах.

Посилання на реєстрацію на вебінар - http://bit.ly/AcrylamideLP  (мова проведення вебінару – англійська)